keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Sanomaa Herralta Suomen kansalle

Näiltä kaseteilta löytyy vähän kaikkea. Näin keskiviikkona asettelen tarjolle kaikenlaista sälää, jonka hyödyllisyydestä voi olla montaa mieltä, mutta pakkohan nämäkin on jonkun kuunnella. Ei sillä, hyödyllisiä vihjeitä ja toimintaohjeita löytyy näistäkin. Ottakaa oppia!

Heti alkuun esittelyssä on perusoppimateriaalia, eli Bret Easton Ellisin American Psycho. Tämähän oli rankka kirja aikoinaan, ja jotakuinkin ekoja kunnon romaaneita, jonka luin enklanniksi. Tällä esittelyllä saattoi olla osuutta asiaan, tai sitten olin lukenut siitä jostain roskalehdestä. Enivei, jos et halua kuulla aika graafisia väkivallan jälkien kuvauksia, niin älä kuuntele tätä. Mutta haluathan sinä...



Seuraava uskonnollisia traktaatteja käsittelevä pätkä on hauska lähinnä puhujan vuoksi. Sillä on tavallaan hauska tapa ilmaista asioita. Taikka niinkuin onkin, eikä mitään tavallaan.



Niin ja sitten, jos satut tapaamaan venuslaisia, niin tästä pätkästä saat varmaan jotain vinkkejä miten toimia. Marsin kasvoja unohtamatta.



Sikailut sikseen, viikonloppuna tulee taas enempi menopainotteista kamaa, vouhkaamista väkivaltaisista sarjakuvista ja merkillisiä sadomasokismifantasioita. Teitä ei ole varoitettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti