perjantai 3. huhtikuuta 2015

Jesus... had days like this!

Pitkää kärsimysviikonloppua jouduttamaan tulkoon muutama mehevä auraalinen paisti.

Aluksi päästetään irti eräs tähän asti pimennossa ollut Vapaan Vyöhykkeen sankari: Keijo Kultti! Tämä hörhö seikkaili tutkimassa menneisyyden, nykyajan ja tulevaisuuden ihmeellisyyksiä, ja onneksi muutama näistä episodeista on tallella. Aluksi suunnataan tietenkin teologisesti merkittävälle paikalle noin 2000 vuotta sitten. Keijon kanssa tässä jutussa sekoileva Patti Pyllykoski perustuu muuten aitoon teologiin (yllättäen nimeltään Matti Myllykoski), joka aikanaan kirjoitti pappisväkeä suututtaneen kirjan.


Nalle Virolaisen massa- ja joukkomurhaajia käsittelevästä sarjasta ei ikävä kyllä ole tallella kuin tämä seuraava saatanan nimissä tehtyjä henkirikoksia käsittelevä osa. (Rotumurhia käsittelevä juttu jää kesken, mutta saatanhan senkin joskus tänne riipaista.) Nämä joukko/sarjamurhat olivat kova juttu 1990-luvun alussa, ja muistaakseni alan lehdessä (Tähtivaeltaja) oli myös Nallen tekijäesittelyjä. Itse ostelin innolla Kukunorista True Crime -keräilykortteja, ja nehän on vieläkin tallella (Zodiac Killer, Richard Ramirez, Charles Whitman, Jeff Dahmer, Carl Panzram...), ja joku aika sitten makeiltuani niillä sain kuulla, että semmoiset on ihan sairaita. No niinhän ne onkin. Ave satanas!


Kim Finn -niminen jannu teki jonkin verran juttua Vyöhykkeelle, pääasiassa elokuviin liittyen. Hän tuotti myös Äänipäiväkirjat-nimistä sarjaa, eli melkoisen outoja kuunnelmia. Tässä on niistä yksi. Täytyy sanoa, että tallella on vielä toinenkin, joka on vielä sairaampi ja hauskempi. Mutta koittakaa nyt kuunnella tämä ensin. Ette kadu. Rahat takaisin jos ette kadu. Kiitos taas, vastailkaa polliin (tuolla sivun ylälaidassa), saatatte voittaa lisää postauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti