sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

LÄSKI EDUSKUNTAAN!

It ain't over until it's over. Pieniä supply-ongelmia on ollut... pitäisi digitoida, muokata, katsella kun joku ohjelma pyörittää jotain ja siirtää niitä koodeja johonkin maailmannettiin. Ilman suoraa datalinkkiä tai neuraaliyhteyttä se on kauhean työlästä, mutta kyllä tämä tästä.

Keijo Kultin saaga jatkuu. Viimeksi oltiin menneisyydessä, nyt nykypäivässä. Siis vuoden 199X nykypäivässä, meidän menneisyydessämme, jonkun muun tulevaisuudessa. Siellä jossain joka tapauksessa oli Kiasma, ja se edessä nelijalkaisella eläimellä ratsastavaa venäläistä kenraalia tms. esittävä patsas. Nämä eivät tahtoneet sopia samalle hehtaarille, ja mellakka oli valmis! Keijo paikalle ja sassiin!



Sivun ylälaidassa olevan äärimmäisen suositun ja demokraattisen äänestyksen mukaan sadomasokismi ei kiinnosta KETÄÄN tämän blogin "lukijaa". Siksi tähän ja nyt erittäin hieno SM- spesiaali. Musiikki, kirjallisuuskatkelmat, tunnelmat fetissiklubilta, täyttä asiaa. 5000 SHADES OF BLACK RUBBER! "Tää oli totta ja tää oli ihan järkyttävää, mä en ikinä tahdo nähdä mitään vastaavaa enää koskaan."



Loppuun katsaus goottikulttuuriin. "Goths as a rule don't go around graveyards...don't go around performing black masses". Äänessä Jerrmanin lisäksi aitoja brittigootteja. En oikein tiedä, liittyikö tämä juttu johonkin laajempaan kokonaisuuteen (kasetilla ei ainakaan ollut todisteita tällaisesta) vai oliko vain yksittäinen tutkaus goottimusaan ja -kulttuuriin. Vapaasta Vyöhykkeestä ei koskaan tiennyt, saattoi tulla aika lailla mitä vain ja mistä syystä vain. En nyt muista vaikuttiko tämä siihen, että gootahdin itsekin noina aikoina (syy taisi olla enemmänkin Sistersin Floodlandin), mutta kyllähän Midnight Configuration oli about ensimmäinen goottibändi, jonka näin livenä. Ghosttrain Club Rav. Kaisaniemessä 1997, never forget!


Hey now hey now now! Sing this corrosion with me (again next week)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti