torstai 30. huhtikuuta 2015

Höyrähtäneet hihhulit pitää tästä ryhmästä!

Hei ja hauskaa kaikkien kommunistien riemujuhlaa! Kun ei ole muutakaan tekemistä kuin juoda kaljaa, ajattelin päivittää taas blogia. Lupailin viime kerralla jotain tosi hienoa, ja hitto, en aio pettää teitä!

Mutta sitä ennen heitän ässän lahkeesta. Jos joku tykkää jostain klipistä tosi paljon, eikä osaa esim. ladata sitä YouTubesta (en minä ainakaan osaa), niin nämä kaikki tähän asti julkaistut äänet on nyt tungettu tommoseen kansioon Google Corporationin datalinnoituksessa. Eli tämmösestä osoitteesta

https://drive.google.com/folderview?id=0ByBEf8Hq13ulcmVkTXFFM2hNcEU&usp=sharing#list

voitte latailla vaikka kaiken. Linkki yrittää pysyä jatkuvasti tuossa sivun yläosassa, josta voitte sitä varovasti klikkailla. Varokaa Mustaa Jäätä!

Asiaan! Olli Kangassalon scifi-aikatraktori oli mielestäni eräs parhaista Vyöhykkeen sarjoista. Tässä ilmeisesti viimeisessä osassa (ainakaan enempää ei ole tähän blogiin tulossa) tutkaillaan atomiaseen vaikutusta tieteiskirjallisuuteen. Mukana mm. Walter M. Millerin Canticle for Leibowitz, eräs post-apokalyptisen kirjallisuuden klassikoista. Ja totta hemmetissä tässä vieläpä pommitetaan Hiroshima!



Kaaaboooom! Jerrmanin sarjakuvasarja on ollut kunnon tykitystä. Marshal Law-esittely on Top-3 kamaa tässä blogissa, eikä se White Trash siitä paljon jälkeen jäänyt (jälkeenjäänyt... hahaahhahahaahaa!). Tämä viimeinen osa on kai vähän vakavampi, mutta erittäin mielenkiintoinen. Goottirokkari Glen Danzig on "kunnostautunut" myös sarjakuvien käsikirjoittajana, ja tuloksena tästä oli Verotik-niminen kustantamo. Jerrman paljastaa Verotikin pahimmat ja parhaat tuotokset.



Keijo Kultti on tullut tässä viime viikkoina tutuksi, tai ainakin parasta olisi, että on. Tässä on nyt saagan päätös, jossa Keke joutuu setvimään väestönkasvun ongelmia vuonna 2050. Aivan sairasta menoa, ja pelottava tulevaisuudenvisio. Parasta olisi, että kuuntelette tämän ja teette kaikkenne ettei tämä aikavektori koskaan toteudu. Kirveet käteen joka jannulle!



Loppuun vielä kuitti tuosta blogissa auki olleesta äänestyksestä, johon kokonaista 11 ihmistä osallistui. Blogin sadomasokismitarjonnasta ei KUKAAN tunnustanut olevansa kiinnostunut. Muu taide, kuten elokuvat ja sen semmoinen roska kiinnosti joitakuita. Mutta sitten se huolestuttava osa: Yli 100% Hörhöilystä oli kiinnostunut 8 äänestäjää. 8! Siis kolme äänestäjää ei halunnut Yli 100% Hörhöilyä... no, syylliset lienee helppo paikantaa ja pakkohoito avaruusgulagissa parantaa kaikki mielen ongelmat. Harmi vain, että en muista, laitoinko itse rastin siihen kohtaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti